Diensten

Dé glaszetter

Bent u op zoek naar een betrouwbare glaszetter met verstand van zaken? Die heeft u gevonden bij Hoosemans. Ons vakkundig personeel heeft ruim 10 jaar ervaring. Met onze servicegerichte en professionele manier van werken kunnen we iedereen, zowel zakelijk als particulier, voorzien van goede ramen met de beste isolatie. Is een raam gebarsten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een reparatie.

Nieuwe ramen, goede isolatiewaarde

Wilt u nieuwe ramen plaatsen en zodoende de isolatiewaarde verhogen? Met ons dubbel glas en HR++ glas verhogen we de isolatie van uw pand aanzienlijk. Koude tochten, hoge energierekeningen en geluidsoverlast van buiten zijn met ons isolatie glas verleden tijd. Voor deze maatwerkproducten komen we langs bij u op locatie, zodat we alle wensen en mogelijkheden persoonlijk kunnen bespreken. Zo kunnen we klantgericht en resultaatgericht te werk gaan.

Vakkundige glas reparatie

Hoe goed de kwaliteit van glas ook is, soms kan het barsten. Een ongelukje, stormschade maar ook vandalisme kunnen hier oorzaken van zijn. Soms is het niet nodig om het complete raam te vervangen, maar volstaat een vakkundige reparatie. Wij zijn al jaren de expert op het gebied van glas reparatie. Indien de schade toch te groot blijkt te zijn en wij genoodzaakt zijn om over te gaan tot vervanging, kunnen we u snel van dienst zijn. Voor noodgevallen zijn wij namelijk 24/7 bereikbaar, zodat we u snel uit de brand kunnen helpen. We bieden een tijdelijke oplossing door de schade met een noodruit af te plakken. Zodra het nieuwe glas binnen is gaan we meteen met de definitieve reparatie aan de slag, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Complete service bij Hoosemans

Wilt u overstappen op nieuw glas en zo de isolatiewaarde verhogen, of moet er een reparatie uitgevoerd worden aan uw bestaande raam? Hoosemans staat voor u klaar. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete vervanging, wij zien elke klus als een uitdaging. Hierbij gaan we altijd gestructureerd en netjes te werk, waarbij we alles na onze werkzaamheden volledig opruimen. Zo kunt u niet aan de rommel, maar wel aan het eindresultaat zien dat we langs zijn geweest. Kunnen we u ergens mee van dienst zijn, heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.