Dubbel glas plaatsen

Dubbel glas: een goede investering

Dubbel glas is ideaal om kosten te besparen op de energierekening. Doordat dubbelglas is voorzien van twee ruimten met daartussen een met droge lucht gevulde tussenruimte, wordt warmte in huis veel beter vastgehouden. Hierdoor hoeft u minder te stoken, en dat merkt u terug in de portemonnee! Tot wel €350,- per jaar kan worden bespaard door de overstap te maken van enkel glas naar dubbel glas.

Duurzaam effect

Naast de goede warmte-isolatie van dubbel glas, biedt het ook goede akoestische isolatie. Ideaal voor steden waar men sneller geluidshinder van de omgeving ervaart. Bijkomend voordeel van dubbel glas is dat u minder milieubelastend bent, simpelweg omdat u minder hoeft te stoken. Een win-win situatie dus.

Laat uw dubbelglas plaatsen

In ieder pand waar raampartijen aanwezig zijn, bent u bij Hoosemans aan het juiste adres voor het laten plaatsen van dubbel glas. Hieruit heeft u de optie tussen gewoon dubbel glas of HR++ glas(Hoog Rendement glas). Dubbel glas plaatsen wij zowel zakelijk als particulier. Wilt u een offerte aanvragen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.