HR++ glas

HR++ Glas

Heeft u nog steeds enkel glas en last van koude tochten? Met goed isolatie glas is dit verleden tijd. Bij Hoosemans kunnen we ieder pand voorzien van HR++ glas. Dit is dubbel glas met hiertussen een loze ruimte, ook wel spouw genoemd. De spouw is, in tegenstelling tot lucht bij dubbel glas, gevuld met edelgas, wat een zeer goede isolatie biedt. Edelgas houdt niet alleen de warmte veel beter binnen in de winter, het zorgt ook voor een zeer goede akoestische isolatie. Zeker in steden waar men al snel geluidshinder van de omgeving kan ervaren, biedt HR++ hiervoor dé ideale oplossing. U zit er lekker warmpjes bij en het geluid van buiten blijft ook echt buiten. U kunt dus comfortabeler wonen met goed glas en isolatie.

Een goede investering

De aanschafprijs van HR++ ligt een stukje hoger dan dat van enkel- en dubbel glas, maar deze kosten wegen niet op tegen de voordelen. Door de zeer goede isolatie van HR++ gas hoeft u minder te stoken om de ruimte warm te krijgen en te houden. Hierdoor gaat de energierekening omlaag en verdient u de investering al in enkele jaren terug. Doordat u minder stookt, verbruikt u ook minder gas. Hiermee levert u een positieve bijdrage aan het milieu. Zo biedt HR++ glas een voordeel voor meerdere partijen en is het een goede investering.

HR++ bij u laten plaatsen

Wilt u overstappen op HR++ glas? Vaak is dit al mogelijk door de bestaande kozijnen hierop aan te passen. Indien dit niet mogelijk is, kunnen we u bij Hoosemans alternatieven aanbieden om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren. Vraag naar de mogelijkheden. Wilt u nieuwe kozijnen én nieuw glas? Ook dan raden wij HR++ glas aan voor een optimale isolatie. Neem gerust contact met ons op, zodat we telefonisch antwoord kunnen geven op al uw vragen. Ook komen we graag langs op locatie, zodat we de wensen en mogelijkheden persoonlijk kunnen bespreken. Wij helpen u graag aan isolatie glas. Neem nu contact op!