Over

Wij zijn Hoosemans, dé glaszetter specialist met meer dan 10 jaar ervaring in de directe omgeving van Hilvarenbeek. Ons vakkundig personeel heeft de expertise om ieder type raam in Hilvarenbeek en omstreken te vervangen en repareren. Of het nu om een zakelijk pand of een particuliere woning gaat, onze betrouwbare vakmannen staan op ieder moment voor u klaar.

Vakkundig en klantgericht

Bij Hoosemans maakt u kennis met vakmensen die een echte voorliefde hebben voor glaszetten. Doordat ons personeel verstand van zaken heeft kunnen we iedere opdracht snel en met een hoge kwaliteit afhandelen. Glas is veelal een maatwerkproduct. Daarom komen we altijd bij u langs op locatie, zodat we persoonlijk alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. We geven u hierin een vakkundig advies, meten de maten op en kunnen door onze spoedige levering snel aan de slag om uw nieuwe ramen te plaatsen. Dit doen we altijd op een nette en gestructureerde manier waarbij we alle gemaakte rommel nadien netjes opruimen. Zo kunt u meteen genieten van mooie nieuwe raampartijen.

24/7 bereikbaar

Een kapot raam of glasschade ontstaat altijd op de meest ongelukkige momenten. Op glasschade zit niemand te wachten en wij begrijpen maar al te goed dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Hoosemans staat 24/7 voor u klaar om glasschade in de directe omgeving van Hilvarenbeek te herstellen. In veel gevallen kunnen we schades direct herstellen. Indien dit niet mogelijk is bieden we een gedegen tijdelijke oplossing en daaropvolgend snel een permanente oplossing. Of het nu om een spoedreparatie of een duurzame vervanging gaat, onze betrouwbare vakmannen staan op ieder moment voor u klaar.

Neem contact met ons op

Hoosemans is dé glaszetter met expertise. Kunnen we u ergens mee van dienst zijn of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.