Glas isolatie

Kou en geluidshinder zijn verleden tijd

Koude tochten en geluidshinder in de stad, dat is waar veel mensen mee te kampen hebben. Met goed functionerend isolatie glas is dit verleden tijd. Bij Hoosemans kunnen we zowel particuliere als zakelijke klanten helpen bij het plaatsen van dubbel glas en HR++ glas. Dubbel glas voorkomt koude tochten en biedt daarnaast een veel betere akoestische- en warmte-isolatie dan enkel glas. Hiermee zijn koude tochten en geluidshinder verleden tijd en kunt u een stuk comfortabeler wonen.

Glas met isolatie: dubbel glas of HR++ glas

Glas met isolatie is bij Hoosemans mogelijk met dubbel glas of HR++ glas. Beide soorten zijn dubbel glas. Het verschil is dat de spouw, de ruimte tussen beide ramen, bij dubbel glas gevuld is met droge lucht en bij HR++ met edelgas. Edelgas biedt een nóg betere akoestische- en warmte-isolatie dan lucht. Beide soorten glas bieden een goede isolatie, met als gevolg dat u minder hoeft te stoken om de ruimte op temperatuur te krijgen en houden. Hierdoor gaan de stookkosten en dus de energierekening omlaag. Ook draagt u zo bij aan het milieu omdat u minder gas verbruikt.

Glas met isolatie bij Hoosemans

In veel gevallen is glas met isolatie een maatwerkproduct. Daarom komen we altijd bij u langs op locatie, zodat we persoonlijk alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. We denken graag met u mee en we geven u graag een vakkundig advies. Vervolgens meten we de maten op en kunnen we door onze spoedige levering snel aan de slag om uw nieuwe ramen te plaatsen. Dit doen we altijd op een nette en gestructureerde manier, waarbij we alle gemaakte rommel nadien netjes opruimen. Zo kunt u, als wij weg zijn, meteen genieten van mooie nieuwe raampartijen. Kunnen we u van dienst zijn of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.