Ramen plaatsen

Dé vakkundige ramenzetter

Hoosemans is door de snelle service, het vakkundige personeel en de meer dan tien jaar ervaring in staat alle beglazing in de woning of bedrijfspand vakkundig te vervangen en te plaatsen. Of het nu gaat om een enkele ruit of om dubbel glas, een kleine klus of een groot project, wij klaren de klus waarin we altijd klantgericht te werk gaan en alles nadien netjes opruimen.

Ga voor dubbel glas

Bij het laten plaatsen van nieuwe ramen raden wij altijd dubbel glas aan. Dubbel glas heeft een veel betere akoestische- en warmte-isolatie dan enkel glas. Daarnaast zorgt dubbel glas voor minder stookkosten en dus een structureel lagere energierekening. Bij Hoosemans heeft u de opties uit normaal dubbel glas en HR++ glas. Waar de tussenruimte van dubbel glas met droge lucht gevuld is, heeft Hoog Rendement glas een met edelgas gevulde tussenruimte. Dit zorgt voor een nóg betere isolatie en nóg lagere stookkosten.

Ramen plaatsen bij iedereen

Of u nu een woning, kantoorpand of winkelpand beschikt, met een klantgerichte, persoonlijke aanpak zijn we in staat overal en bij iedereen nieuwe ramen te plaatsen. Bij de keuze voor enkelglas, dubbel glas of HR++ glas adviseren we u uiteraard graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct uw mogelijkheden met ons te bespreken. We helpen u graag.