Glasschade herstellen

Professionele glasschade service

Glasschade gebeurt altijd op de meest ongelukkige momenten en ontstaat veelal door vandalisme, inbraak, stormschade of ongelukken. In grote steden komen sommige vormen van glasschade helaas vaker voor. Hoosemans neemt al uw zorgen weg door uw glasschade professioneel en vakkundig te herstellen.

Snelle service

Om ergere schade en kosten te voorkomen is het van belang om snel te handelen in geval van glasschade. Daarom kunt u ons 24/7 bereiken voor het herstellen van glasschade. Kleinere schades kunnen we vaak al direct herstellen. Indien dit niet mogelijk is bieden we u een snelle service door direct een tijdelijke oplossing te bieden en daaropvolgend een permanente oplossing. In de vorm van blinderen of dichtplakken met een noodruit kunnen we uw zorgen deels ontnemen. Door onze grote voorraad en ervaren vakmannen kunnen we glasschade bij grotere raampartijen vervolgens snel herstellen.

Hoosemans glas reparatie

Hoosemans maakt glas reparatie zowel zakelijk als particulier mogelijk. Of het nu om een spoed reparatie of om een duurzame vervanging gaat, onze betrouwbare vakmannen staan op ieder moment klaar om in elk pand uw glasschade te herstellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op.