Glas isolatie Tilburg

Bij Hoosemans kunnen we, door ruim 10 jaar ervaring als glaszetter, ieder pand met raampartijen in de omgeving van Tilburg van glas met isolatie voorzien. Isolatie glas is inmiddels goed ingeburgerd in Nederland. Bij woningen, kantoorpanden, loodsen en winkelpanden wordt glas met isolatie veelvuldig toegepast. Maar wat is het precies en met welke soorten glas met isolatie kunnen we u in Tilburg precies helpen? We vertellen u er meer over.

Wat is isolatie glas?

Zoals de naam eigenlijk al weggeeft, gaat het om glas met een betere isolatie dan gewoon glas. Isolatie glas bestaat uit wee lagen glas met hiertussen een loze ruimte, ook wel spouw genoemd. Afhankelijk van hoe deze spouw is opgevuld, biedt het een isolerende werking. Bij Hoosemans kunnen in ieder pand in Tilburg voorzien van glas met isolatie, waaruit u de keuze heeft tussen normaal dubbel glas en HR++ glas.

Dubbel glas en HR++ glas met isolatie

Isolatie glas is standaard dubbel glas met een spouw. Deze spouw is gevuld met droge lucht, wat zorgt voor een isolerende werking omdat de warmte in de winter beter binnen gehouden wordt. HR++ glas is eveneens dubbel glas, maar de spouw is niet opgevuld met lucht, maar met edelgas. Edelgas heeft extra goede isolerende eigenschappen. Het houdt niet alleen warmte beter vast in de winter, maar brengt ook verkoeling in de zomer. Daarnaast zorgt HR++ glas met edelgas in de spouw voor een betere akoestische isolatie.

Voordelen glas met isolatie in Tilburg

In Tilburg kan men al snel geluidshinder ervaren. Zeker als iemand dicht bij een drukke weg woont is dit niet prettig. Dubbel glas, maar zeker HR++ glas, zorgt voor een goede akoestische isolatie. Hierdoor blijven de geluiden van buitenaf op afstand. Een ander zeer gunstig voordeel is dat de energierekening omlaag gaat. Door het glas met isolatie hoeft u minder te stoken en dat bespaart kosten. U verbruikt tevens minder gas en dat heeft weer een positieve werking op het milieu. In Tilburg biedt glas met isolatie dus verschillende voordelen. Het is een investering die zichzelf al binnen enkele jaren terugverdient op de energiekosten.

Glas met isolatie plaatsen

Wanneer wij ramen plaatsen in de omgeving van Tilburg, gaan we altijd klantgericht te werk. We luisteren naar uw wensen en bekijken bij u op locatie de mogelijkheden. Vervolgens meten we het raam goed op, omdat glas met isolatie vaak op maat wordt gefabriceerd. Al na enkele dagen kunnen onze vakmannen het isolatie glas bij u in Tilburg komen plaatsen. Dit doen we op een gestructureerde en nette manier, waarbij we alle troep na onze werkzaamheden netjes opruimen. Zo kunt u, als wij klaar zijn, meteen voor de volle honderd procent genieten van uw isolatie glas in Tilburg.

Glas met isolatie laten plaatsen in Tilburg door Hoosemans

Glas met isolatie biedt in Tilburg vele voordelen. Door het door Hoosemans te laten plaatsen, bent u altijd verzekerd van klantgerichtheid en betrouwbaarheid. We zijn 24/7 voor u bereikbaar, dus kunnen we u ergens met spoed mee helpen of heeft u een brandende vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.