Glas reparatie Tilburg

Hoosemans is een professionele glaszetter met ruim 10 jaar ervaring in de directe omgeving van Tilburg. Voor al uw glas reparatie bent u ook in de omgeving van Tilburg aan het juiste adres bij Hoosemans. Glasschade komt vaak onverwachts en ongevraagd. U wilt dan natuurlijk dat de schade zo snel en goed mogelijk gerepareerd wordt. Met jarenlange ervaring en alleen het beste kwaliteit glas zijn wij ook in Tilburg dé specialist voor grote en kleine reparaties.

Al jaren de glas reparatie expert van Tilburg

Of het nu gaat om een kantoorpand, woonhuis of een loods, overal in Tilburg waar glas gerepareerd en ramen geplaatst dienen te worden staan we voor u klaar. Onze vakmannen staan op ieder moment voor u klaar om het glas te repareren. Bij het plaatsen van nieuw glas meten wij de maten nauwkeurig op en zijn we in staat de nieuwe ruit snel te leveren, zodat we u snel kunnen helpen met uw glas reparatie. In geval van nood bieden we een tijdelijke oplossing door de schade met een noodruit af te plakken. Zodra het nieuwe glas binnen is gaan we meteen met de definitieve reparatie aan de slag, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

De beste kwaliteit glas voor iedere reparatie

Reparaties worden in Tilburg uitsluitend uitgevoerd met het beste kwaliteit glas, waarin we altijd rekening houden met de diverse behoeften van het pand en de wensen van de klant. Denk hierbij aan een vermindering van geluidsoverlast en een kostenbesparing op de energierekening door te werken met dubbel glas in combinatie met een goede glas isolatie. U heeft zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende isolerende glassoorten: gewoon dubbel glas HR++ glas (Hoog Rendement ++ glas). Welk glas u ook kiest voor uw reparatie, het zal in beide gevallen een duurzame investering zijn.

Besparend effect van uw glas reparatie

Wanneer u uw glas reparatie door ons laat uitvoeren met dubbel glas of HR++ glas, zal dit op ieder pand in Tilburg besparende effecten hebben. De duurzame investering kost u geld, maar in slechts enkele jaren heeft u deze investering weer ruim terugverdiend op de energiekosten. Die kosten gaan aanzienlijk omlaag omdat met ons kwaliteitsglas, in combinatie met glas isolatie, nog nauwelijks warmte verloren gaat. U hoeft hierdoor minder te stoken en draagt zo tevens bij aan het milieu. Dit is mogelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Informeer hier gerust naar wanneer u ons contacteert.

Hoosemans glas reparatie in Tilburg

In Tilburg is glas reparatie voor iedereen mogelijk. Of het nu om een spoedreparatie of om een duurzame vervanging gaat, onze vakmannen staan op ieder moment klaar om in elk pand in Tilburg uw glas te repareren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op.