HR++ glas plaatsen Tilburg

In Tilburg en omstreken is Hoosemans gespecialiseerd in het plaatsen van al uw HR++ glas. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen onze vakmannen bij elke zakelijke en particuliere klant HR++ glas plaatsen. U heeft hier waarschijnlijk al wel eens van gehoord, maar wat is het precies? En waarom kiezen steeds meer mensen uit Tilburg hiervoor? We leggen het u uit.

HR++ glas, waarom laten zoveel mensen dat plaatsen?

HR++ glas is dubbel glas met daartussen een loze ruimte, ook wel spouw genoemd. Waar bij normaal dubbel glas de spouw is gevuld met droge lucht, is de spouw bij HR++ glas gevuld met edelgas. Edelgas heeft een betere isolatie dan lucht. Niet alleen wordt de warmte beter binnengehouden in de winter, het zorgt ook nog eens voor verkoeling in de zomer. In de winter hoeft u aanzienlijk minder te stoken om het binnen warm te houden, waardoor de energiekosten omlaag gaan. De investering van HR++ glas verdient zich zo binnen enkele jaren terug. Daarnaast draagt u bij aan het milieu omdat u minder gas verbruikt. Verder biedt edelgas een nóg betere akoestische isolatie dan lucht. Ook dit is een van de redenen dat steeds meer mensen in Tilburg HR++ glas laten plaatsen. Het geluidsoverlast van buiten blijft met HR++ glas ook echt buiten. U kunt dus comfortabeler en rustiger wonen in Tilburg.

HR++ glas plaatsen in Tilburg

Wanneer u nieuwe ramen wilt laten plaatsen in Tilburg, maar de kozijnen nog in goede staat zijn, dan raden wij HR++ glas door bovengenoemde voordelen ten strengste aan. Dit is zeker aan te raden in ruimten die u regelmatig verwarmt, zoals de woonkamer, keuken en werkkamer. Houten kozijnen die nog goed zijn, kunnen meestal aangepast worden door de sponningen uit te frezen en glaslatten te gebruiken. In bestaande kozijnen van kunststof, aluminium en staal of een te smal kozijn is HR++ niet mogelijk, tenzij u ervoor zou kiezen om ook het kozijn te laten vervangen. Onze vakmannen komen altijd bij u op locatie langs om de wensen en mogelijkheden met u te bespreken. In veel gevallen is het mogelijk om HR++ in Tilburg te laten plaatsen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen we ook overgaan op alternatieven om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren.

HR++ glas laten plaatsen in Tilburg door Hoosemans

Bent u overtuigd van de vele voordelen van HR++ glas en wilt u dit ook laten plaatsen bij uw pand in Tilburg? Schakel dan gerust de professionele hulp van Hoosemans in. We komen langs bij u op locatie zodat we alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. Vervolgens gaan we vakkundig en zorgvuldig te werk bij het plaatsen van het HR++ glas. Na onze werkzaamheden ruimen we alles weer netjes op, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe raampartijen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus heeft u een vraag of mogen we u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op.