Dubbel glas plaatsen Tilburg

Zijn uw ramen aan vervanging toe of moet uw glas met spoed gerepareerd worden? In alle gevallen is het verstandig om dubbel glas te laten plaatsen in Tilburg. Hiervoor bent u bij Hoosemans aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlange ervaring in het repareren en vervangen van raampartijen voor alle panden. Of u nu een particuliere- of zakelijke klant bent, we plaatsen dubbel glas in woningen, kantoren, loodsen, winkelpanden en alle overige gebouwen met raampartijen. We vertellen u meer over de voordelen en mogelijkheden van dubbel glas in Tilburg.

Dubbel glas: een besparend effect

Als u enkel glas heeft gaat er veel warmte verloren. Enkel glas is ineffici├źnt en het kost u ook onnodig geld. Wanneer u dubbel glas bij u in Tilburg laat plaatsen, zult u al snel de besparende effecten merken. Dubbel glas heeft tussen beide ramen een open ruimte met hierin droge licht. Dit zorgt voor isolatie en is tevens een duurzame investering. U zult merken dat de warmte langer in uw huis blijft hangen en dat u minder hoeft te stoken. Zo kunt u al in een aantal jaar de investering terugverdienen in de stookkosten en u draagt zo tevens bij aan het milieu. Het laten plaatsen van dubbel glas heeft in Tilburg dus voor vele partijen voordeel.

Dubbel HR++ glas: voor de beste isolatie

HR glas staat voor Hoog Rendement glas. HR++ glas heeft net als gewoon dubbel glas twee glazen ruiten met daartussen een open ruimte. Deze open ruimte is niet met droge lucht gevuld, maar met edelgas. Door dit dubbel glas in Tilburg te laten plaatsen heeft u niet alleen een betere isolatie, maar ook een betere akoestische isolatie. De overdracht van geluid wordt aanzienlijk verminderd, wat ideaal is voor bebouwingen in steden waar men al snel geluidshinder kan ervaren. HR++ glas houdt in de winter warmte beter vast maar zorgt in de zomer juist voor verkoeling. Let op dat niet ieder kozijn geschikt is voor het plaatsen van HR++ dubbel glas. Bij een oude woning in Tilburg dient het kozijn vaak te worden aangepast of vervangen.

Dubbel glas laten plaatsen in Tilburg door Hoosemans

In Tilburg heeft het laten plaatsen van dubbel glas enorm veel voordelen. Het zorgt niet alleen voor een betere warmte-isolatie, maar ook voor minder geluidsoverlast. Daarnaast verdient de investering zich al binnen enkele jaren terug in de energiekosten. Wilt u dubbel glas laten plaatsen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Hoosemans uit Hilvarenbeek staat ook in Tilburg voor u klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk te woord kunnen staan.